Öğretmene lakap takan yandı

 Hazırlanan yeni yönetmeliğe göre, üniversitede akademisyenlere lakap takan öğrenciler yanacak.  Hazırlanan yeni yönetmeliğe göre, üniversitede akademisyenlere lakap takan, öğrenme ve öğretme hürriyetini, disiplin soruşturmalarının yürütülmesini engelleye

Öğretmene lakap takan yandı

 

Hazırlanan yeni yönetmeliğe göre, üniversitede akademisyenlere lakap takan öğrenciler yanacak. 

 

Hazırlanan yeni yönetmeliğe göre, üniversitede akademisyenlere lakap takan, öğrenme ve öğretme hürriyetini, disiplin soruşturmalarının yürütülmesini engelleyen, başkasına ait belgeyi kullanan, üniversitede alkollü içki içen öğrencilere, bir haftadan bir aya kadar okuldan uzaklaştırma cezası verilecek.

 

HACKERLIK DA YÖNETMELİKTE 

 

YeniŞafak'ın haberine göre, okulda demirbaş eşya ve malzemeyi tahrip eden veya hackerlik yapan, sınavlarda kopya çeken veya çektiren, seminer, tez ve yayınlarında intihal yapan öğrenciler bir yarıyıl uzaklaştırma cezası alacak. Kurum içerisinde uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanan, tehditle kopya çeken, kendi yerine başkasını sınava sokan, cinsel tacizde bulunan öğrencilere verilecek ceza da iki yarıyıl uzaklaştırma oldu. Patlayıcı madde kullananlar ile kişilerin vücudu üzerinde cinsel davranışlarda bulunanlar ise üniversiteden atılacak. İzinsiz afiş ve pankart asanların cezası kınama olacak.

 

YURT VE BURS KREDİLERİ 

 

Bu yıl ilk defa bir yükseköğretim alanına girenler için yurt, burs ve kredi başvuru tarihleri belli oldu. YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak imzasıyla yapılan yazılı açıklamaya göre, yurt içinde ilk defa herhangi bir yüksek öğretim programına girmeye hak kazanan hazırlık ve birinci sınıf öğrenciler barınmak, burs, öğrenim ve katkı kredisi için 26 Ağustos 2012 akşamına kadar kurumun 'www.kyk.gov.tr' adresinden başvuru yapabilecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim