Öğrencilere büyük müjde

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, mavi kartlılar ve ortaöğretimini yurt dışında bitirip üniversite okumak için Türkiye'ye gelen öğrencilerden öğrenim harcı alınmayacağını müjdeledi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, mavi kartlılar ile ortaöğretimini yurt

Öğrencilere büyük müjde
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, mavi kartlılar ve ortaöğretimini yurt dışında bitirip üniversite okumak için Türkiye'ye gelen öğrencilerden öğrenim harcı alınmayacağını müjdeledi.
 
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, mavi kartlılar ile ortaöğretimini yurt dışında bitirip üniversite okumak için Türkiye'ye gelen öğrencilerden öğrenim harcı alınmayacağını müjdeledi.Başbakan Yardımcısı Bozdağ, gurbetçi öğrencilere müjdeyi twitterdan duyurdu. Bozdağ, sosyal paylaşım sitesi twittarda, "Yüksek öğrenim harcının kaldırılması, mavi kartlılar ile yurt dışıdan üniversite okumak için gelecek vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Bakanlar Kurulu, mavi kartlılar, ortaöğretimini yurt dışında bitirip Türkiye'de üniversite okuyandan öğrenim harcı alınmamasını kararlaştırdı" mesajını paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler