Of'ta okullar yenilendi

Trabzon’un Of İlçe Kaymakamlığı tarafından başlatılan çalışmalar sonrası ilçe merkezi, belde ve köylerde bulunan ilköğretim okulları baştan aşağıya yenilendi. Hayırseverlerin destekleri alınarak gerçekleştirilen çalışmalar ile okullar, boyasından perdesin

Of'ta okullar yenilendi

Trabzon’un Of İlçe Kaymakamlığı tarafından başlatılan çalışmalar sonrası ilçe merkezi, belde ve köylerde bulunan ilköğretim okulları baştan aşağıya yenilendi.
 

Hayırseverlerin destekleri alınarak gerçekleştirilen çalışmalar ile okullar, boyasından perdesine, akıllı sınıfından çevre düzenlemesine, tabelasından tuvaletlerine ve çatı onarımlarına kadar yeniden dizayn edildi. Ayrıca köy okullarının bahçelerine oyun parkları konularak köylerde yaşayan çocukların park özlemleri giderildi.
 

Bu kapsamda yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla okulları ziyaret eden ve yeni yapılan oyun parkında öğrencilerin mutluluğuna ortak olan Of Kaymakamı Tuncay Sonel, “Of’ta ziyaret ettiğimiz okulların içler acısı görüntüsü bizi çok üzdü. Evlatlarımızın daha güzel ve ferah ortamlarda eğitim almalarını istedik. Of’umuzun çok değerli hayırseverleri ile birlikte bir araya gelerek bir ekip kurduk ve haziran ayı itibariyle başlayan çalışmalar neticesinde 17 ilköğretim okulu ve 2 anaokulunu genel bakım onarımdan geçirdik. Bugün itibariyle merkez kasaba ve köylerimizde bakım onarımı yapılmayan okulumuz kalmadı. Öncelikle 470 bin TL mal olan okul onarımlarında kendilerine her türlü desteği veren Oflu hayırseverlerimize şükranlarımı sunuyorum. Dış boyasından çevre düzenlemesine ve sınıflarına kadar şık ve güzel hale gelen okullarımızı şimdi akıllı sınıflarla donatıyoruz. Biz istiyoruz ki öğretmenimiz ders verirken güzel bir ortamda ders versin, öğrencimiz güzel bir ortamda dersini dinlesin ve velilerimizde bu güzellikleri gördükçe mutlu olsun” dedi.
 

Eğitimle ilgili bu tür çalışmalara devlet vatandaş işbirliği ile devam edeceklerini kaydeden Kaymakam Sonel, öğretmeninden işçisine, ustasından personeline kadar emeği geçen herkese teşekkür ederken, öğrenci velileri de başta Kaymakam Tuncay Sonel olmak üzere emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ettiler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim