Of'ta öğrencilere önemli tavsiye!

Of Kaymakamlığı ve Of Belediye Başkanlığınca başlatılan "Örnek Kişilerle Kendini Anla ve Geleceğini Planla" projesi kapsamında, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emin Köktaş öğrencilerle bulu

Of'ta öğrencilere önemli tavsiye!

Of Kaymakamlığı ve Of Belediye Başkanlığınca başlatılan "Örnek Kişilerle Kendini Anla ve Geleceğini Planla" projesi kapsamında, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emin Köktaş öğrencilerle buluştu.

Of Sahil Gün Batımı Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salim Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Of Müftüsü Recep Onat, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Köktaş, yaptığı konuşmada, son dönemde moda tabirle yükselen meslekler teriminin kullanıldığını belirterek, "Ben buna katılmıyorum. Amaç çok para kazanmaksa en çok parayı dolandırıcılar kazanıyor. Gençler benim bildiğim en iyi şey hangi işi yaparsanız yapın, nitelikli iş yapın. Nitelikli işten sonra ise iyi bir yabancı dil öğrenin. Ülkemiz için özellikle Arapça ve İngilizce öğrenmek son derece önemlidir" dedi.

aa_picture_20150508_5263521_web.jpg

Program sonunda Belediye Başkanı Sarıalioğlu ve Kaymakam Arslan, teşekkür konuşması yaptı.

Kaymakam Arslan, Prof. Dr. Köktaş'a ilkokul diplomasını, Sarıalioğlu da ise plaket takdim etti.

aa_picture_20150508_5263520_web.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim