Of'ta Kütüphane haftası kutlandı

Mart ayının son haftasında kutlanmakta olan Kütüphaneler Haftası nedeniyle Of Kütüphanesi’nde bir program düzenlendi. Of Mikdat Sarıalioğlu İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencileri ile Of Anaokulu öğrencilerinin katıldığı programda öğrencilere kütüphanelerle

Of'ta Kütüphane haftası kutlandı

Mart ayının son haftasında kutlanmakta olan Kütüphaneler Haftası nedeniyle Of Kütüphanesi’nde bir program düzenlendi. 
Of Mikdat Sarıalioğlu İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencileri ile Of Anaokulu öğrencilerinin katıldığı programda öğrencilere kütüphanelerle ilgili bilgiler verildi.

Öğretmenleri eşliğinde kütüphaneyi gezen çocuklara tanıtım ve üyelikle ilgili bilgiler verildi. Meyve suyu ve kuru pasta ikram edilen öğürencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldız, okumanın önemi ile ilgili kısa bir konuşma yaptı.

Programa katılan Stajyer Kaymakam Osman Sayılır ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldız, Of Kütüphane Müdürlüğüne vekaleten atanan Mustafa Akgün’e hayırlı olsun dileklerini ileterek bir süre sohbet ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim