Neşe Erberk Trabzon'da okul açtı

Erberk, merkezin tanıtımı amacıyla bir alışveriş merkezinde düzenlenen ''Neşe Erberk Neşeli 0-14 Dergisi'' imza etkinliğine katıldı ve çocuklarla birlikte tişört boyama, maske yapımı gibi çeşitli faaliyetler gerçekleştirdi.Erberk, Türkiye'de ilk kez çocuk

Neşe Erberk Trabzon'da okul açtı

Erberk, merkezin tanıtımı amacıyla bir alışveriş merkezinde düzenlenen ''Neşe Erberk Neşeli 0-14 Dergisi'' imza etkinliğine katıldı ve çocuklarla birlikte tişört boyama, maske yapımı gibi çeşitli faaliyetler gerçekleştirdi.

Erberk, Türkiye'de ilk kez çocukların ilgi ve yeteneklerini oyun tadında geliştirmek için çalıştıklarını belirterek, ''Bu kapsamda 17. anaokulunu Trabzon'da açtık. Merkez, çocukların sevgi dolu, güvenli bir ortamda, sosyal gruplar içerisinde kendilerini mutlu hissetmeleri, kendine ve çevreye duyarlı, öz güvenli, sorumluluklarının bilincinde bireyler olmaları amaçlıyor'' dedi.

Erberk, Trabzon'da Esentepe Mahallesi'nde açılan merkezde 3-6 yaş yetenek geliştirme programı, el sanatları, müzik, drama, dans ve bale, doğa çalışmaları, oyun, bahçe, özel İngilizce sınıfı, yetişkin destek programları, oyun grubu, anneli oyun grupları ve yaz okulu etkinlikleri gerçekleştirileceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler