Miniklerin gülme garantili etkinliği

Cudibey İlköğretim Okulu 3-E sınıfı öğrencileri, Hüseyin Kazaz Kültür Merkezinde düzenledikleri tiyatro gösterisi ile tüm yılın yorgunluğunu attılar. Öğrenci velileri ve öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği gösteride 7 adet skeç sergileyen minik öğrenciler

Miniklerin gülme garantili etkinliği

Cudibey İlköğretim Okulu 3-E sınıfı öğrencileri, Hüseyin Kazaz Kültür Merkezinde düzenledikleri tiyatro gösterisi ile tüm yılın yorgunluğunu attılar.

Öğrenci velileri ve öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği gösteride 7 adet skeç sergileyen minik öğrenciler yaklaşık bir saat süresince izleyenleri kahkahaya boğdu.

Sınıf Öğretmeni Temel Uzun’un düzenlediği ve yaklaşık 30 kadar öğrencinin görev aldığı gösteride, Asker Kızlar, Acil Hasta, Avukat, Film Çekimi, Pazarlamacı, Gerçek Zenginlik ve Laz Ajan oyunları sahnelendi. Çocuklarını izlemek üzere gelen velilerinin bir hayli eğelendiği gösteri sonrasında minik tiyatrocular kolbastı oynayarak enerjilerini attılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim