Milli Eğitim öğretmenleri uyardı!

Milli Eğitim Bakanlığı "06/05/2010 tarihinden sonra göreve başlayan zorunlu çalışma yükümlüsü öğretmenlerden birinci, ikinci ve üçüncü hizmet alarında 15 Eylüül 2013 tarihi itibariyle 3 yıllık çalışma süresini tamamlayanlardan zorunlu çalışma yükümlülüğü

Milli Eğitim öğretmenleri uyardı!
Milli Eğitim Bakanlığı "06/05/2010 tarihinden sonra göreve başlayan zorunlu çalışma yükümlüsü öğretmenlerden birinci, ikinci ve üçüncü hizmet alarında 15 Eylüül 2013 tarihi itibariyle 3 yıllık çalışma süresini tamamlayanlardan zorunlu çalışma yükümlülüğü yerine getirmek için yer değiştirme isteğinde bulunmayanların başvuru formu görevli oldukları okul müdürlüklerince doldurulacaktır.
 
İlinizdeki okul müdürlüklerinin bu yönde yetkilendirilmesi gerekmektedir. Bilgilerinize rica ederim. Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Grup Başkanlığı" yazısını gönderdi. Bu durumda yer değiştirme isteğinde bulunmayan bu öğretmenler yer değişitirme sonuçlarını bir gözden geçirmeleri gerekir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler