KTÜ'lüler meclis toplantısında!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümü öğrencileri ‘yerel yönetimler’ dersi için Trabzon belediyesinin mali, idari ve işleyişi hakkında bilgi almak için belediye meclis toplantısına katıldılar.Başkanvekili N

KTÜ'lüler meclis toplantısında!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümü öğrencileri ‘yerel yönetimler’ dersi için Trabzon belediyesinin mali, idari ve işleyişi hakkında bilgi almak için belediye meclis toplantısına katıldılar.

Başkanvekili Nusret Onur başkanlığında yapılan meclis toplantısına KTÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ahmet Ulusoy ile birlikte katılan öğrenciler daha sonra Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Öğrencilere belediyenin işleyişi ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Gümrükçüoğlu yerel yönetimlerin vatandaşlara doğumdan ölüme kadar hizmet veren kuruluşlar olduğunu söyledi. Trabzon’u gelecek kuşaklara en iyi şekilde teslim etmek amacıyla büyük projelere imza attıklarını belirten Gümrükçüoğlu vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için yerel yönetimlerin daha da güçlenmesini gerektiğinin altını çizdi.

KTÜ öğretim görevlisi Prof. Dr. Ahmet Ulusoy ise il özel idareleri ve belediyelerin yasal, idari ve mali yapıları ile ilgili bilgi almak için öğrencileri ile birlikte çeşitli ziyaretler ve incelemeler yaptıklarını belirterek, dersle ilgili olarak öğrenci arkadaşlarımız belediyeye yaptıkları ziyaretlerde belediye personelinin yakın ilgi ve destek gördüklerini kendilerine ilettiklerini belirterek, “Öğrencilerimiz belediye personelinin kendilerine eskiye oranla çok daha sempatik davrandıklarını belirttiler. Bir anlamda bu sizlerin ve personelin bakışını yansıtıyor. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim