KTÜ'den eleman duyurusu!

KARADENiZ TEKNiK ÜNiVERSiTESi REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı kanun ve 31.07.2008 tarih ve 26953 sayılı Resmi Gazetede (Değişiklik 19.09.2009 tarih ve 27354 Sayılı Resmi Gazete) yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğre

KTÜ'den eleman duyurusu!

KARADENiZ TEKNiK ÜNiVERSiTESi REKTÖRLÜĞÜNDEN

DUYURU

Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı kanun ve 31.07.2008 tarih ve 26953 sayılı Resmi Gazetede (Değişiklik 19.09.2009 tarih ve 27354 Sayılı Resmi Gazete) yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına ilişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik hükümleri çerçevesinde öğretim elemanı alınacaktır.

GENEL ŞARTLAR

a) 2547 sayılı kanun ve ilgili yönetmelik esasları ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanun'un 48.maddesinde belirtilen şartları taşımak.

b) Öğretim Üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına naklen veya açıktan yapılan her türlü atamada ALES'den en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

c) Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir.

d) Erkek adayların askerlik durum belgesi (terhis, tecil veya muaf olduğunu gösterir belge).

ÖZEL ŞARTLAR

ÖĞRETiM GÖREVLiSi

a) Ön lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlere başvuracak öğretim görevlisi adaylarında en az lisans mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla alanları ile ilgili iki yıl tecrübeli olmak. (Yüksek lisans belgesine sahip olanlardan iki yıl tecrübe şartı aranmamaktadır.)

b) Adayların ALES puan şartı lisans mezuniyet alanında olmalıdır.

c) Adayların, başvurdukları kadro derecesini veya üç alt ve üç üst dereceyi kazanmış hak olarak almaları gerekmektedir.

MUAFiYETLER

Doktorasını tamamlamış olanlar ile bu Yönetmelik yürürlüğe girdiği tarihte öğretim elemanı kadrosunda bulunanlar veya öğretim elemanı kadrolarından ayrılanlar (disiplin cezası nedeniyle ayrılanlar hariç) için merkezi sınav (ALES); meslek yüksekokullarının öğretim elemanı kadrolarına başvurularda ise yabancı dil şartı aranmaz.

BAŞVURU

- Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür.

- ilan edilen kadrolara başvurmak isteyen adaylar, başvurduğu kadronun ünvanı, derecesi ile Bölüm/Anabilim dalını gösterir dilekçe ekinde onaylı lisans mezuniyet belgesi, lisans transkript belgesi, ALES belgesi, ilan edilen kadroya bağlı olarak yüksek lisans veya doktora belgesi örneği, nüfus cüzdanı örneği, 2 adet fotoğraf, özgeçmiş, askerlik durum belgesi, daha önce kamuda çalışmışlığı varsa hizmet belgesini ekleyerek Karadeniz Teknik Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta ile müracaat edeceklerdir.

- Süresi içinde yapılmayan başvurularla eksik belgeli dosyalar dikkate alınmayacak olup, posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar Kurumumuza ulaşmış olması gerekmektedir.

YAZıŞMA ADRESi : Karadeniz Teknik Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı Trabzon Tel: 0 462 3772110 – 0 462 3772109

NOT: Üniversitemiz Web sayfasında www.ktu.edu.tr yapılacak duyurular tebliğ yerine geçecektir.

BAŞVURU EVRAKLARı iADE EDiLMEYECEKTiR.

işletme veya iktisat Bölümü mezunu olmak. ilgili alanda yüksek lisans yapmış olmak. Yardımcı Doçent kadrosu karşılık gösterilerek atama yapılacaktır.Öğretim Görevlisi107 Ocak 2011inşaat Bölümü için; Yapı alanında doktora yapmış olmak. Yardımcı Doçent kadrosu karşılık gösterilerek atama yapılacaktır.Öğretim Görevlisi107 Ocak 2011işletme Bölümü mezunu olmak. ilgili alanda yüksek lisans yapmış olmak. Araştırma Görevlisi kadrosu karşılık gösterilerek atama yapılacaktır.Öğretim Görevlisi107 Ocak 2011Spor Yönetim Bilimleri alanında doktora yapmış olmak. Yardımcı Doçent kadrosu karşılık gösterilerek atama yapılacaktır.Öğretim Görevlisi107 Ocak 2011ilgili alanda uzmanlığını almış olmak. Yardımcı Doçent kadrosu karşılık gösterilerek atama yapılacaktır.Öğretim Görevlisi107 Ocak 2011

ÖZEL ŞARTLAR

ARAŞTıRMA GÖREVLiSi

a) Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak.

b) Adayların ALES puan şartı başvurduğu alanda olmalıdır.

c) Adayların, başvurdukları kadro derecesini veya üç alt ve üç üst dereceyi kazanmış hak olarak almaları gerekmektedir.

Güverte veya Deniz Ulaştırma işletme Mühendisliği bölümü mezunu olmak. ilgili alanda yüksek lisans yapmış veya yapıyor olmak.Araştırma Görevlisi107 Ocak 2011ilgili anabilim dalında doktora yapıyor olmak.(2547 sayılı kanunun 50/d maddesi uyarınca atama yapılacaktır.)Araştırma Görevlisi107 Ocak 2011ilgili anabilim dalında doktora yapıyor olmak.(2547 sayılı kanunun 50/d maddesi uyarınca atama yapılacaktır.)Araştırma Görevlisi107 Ocak 2011Tıbbi Mikrobiyoloji anabilim dalında yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.(2547 sayılı kanunun 50/d maddesi uyarınca atama yapılacaktır.)Araştırma Görevlisi107 Ocak 2011iletişim Fakültesi mezunu olmak.Halkla ilişkiler veya Basın-Yayın alanında doktora yapıyor olmak.Araştırma Görevlisi107 Ocak 2011

ÖZEL ŞARTLAR

OKUTMAN

a) Yabancı dil okutmanları hariç olmak üzere lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlere (rektörlüğe bağlı bölümler dahil) okutman başvurularında en az yüksek lisans mezunu olmak.

b) Yabancı dil okutmanı başvurularında ÖSYM tarafından yapılan KPDS veya ÜDS'den en az 80 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.

c) Adayların ALES puan şartı lisans mezuniyet alanında olmalıdır.

d) Adayların, başvurdukları kadro derecesini veya üç alt ve üç üst dereceyi kazanmış hak olarak almaları gerekmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti Tarihi veya Atatürk ilkeleri ve ınkılap Tarihi alanında yüksek lisans yapmış olmak.Okutman107 Ocak 2011

ÖZEL ŞARTLAR

UZMAN

a) En az lisans mezunu olmak.

b) Belgelendirmek kaydıyla alanları ile ilgili iki yıl tecrübeli olmak. (Yüksek lisans belgesine sahip olanlardan iki yıl tecrübe şartı aranmamaktadır.)

c) Adayların ALES puan şartı lisans mezuniyet alanında olmalıdır.

d) Adayların, başvurdukları kadro derecesini veya üç alt ve üç üst dereceyi kazanmış hak olarak almaları gerekmektedir.

Fizik Bölümü mezunu olmak. Radyoterapi Fiziği alanında yüksek lisans yapmış olmak.Uzman107 Ocak 2011

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim