KTÜ'de EsAn2012 düzenlendi

 İlki Pamukkale Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü’nce düzenlenmiş olan “ I. Eser Analiz Çalıştayı (EsAn-2010)”nın ardından “II. Eser Analiz Çalıştayı(EsAn-2012)”nı Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fen Fakültesi, Kimya Bölümü’nde düzenlendi.

KTÜ'de EsAn2012 düzenlendi

 İlki Pamukkale Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü’nce düzenlenmiş olan “ I. Eser Analiz Çalıştayı (EsAn-2010)”nın ardından “II. Eser Analiz Çalıştayı(EsAn-2012)”nı Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fen Fakültesi, Kimya Bölümü’nde düzenlendi. Eser analiz alanında yapılan yaz okulu, seminer, konferans ve çalıştaydan edinilen tecrübeler ışığında gerçekleştirildi.

Bu çalıştayda, eser analiz alanında yetkin olan araştırmacıların, birikimlerini genç araştırmacılara aktarabilmeleri açısından uygulamalı ders-kurslarına ve sözlü sunumlarına özel önem verildi. 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Ayrıca kısıtlı zamana rağmen genç araştırmacıların ağırlıklı poster sunumları yanında sözlü sunum yapmalarına da özen gösterildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler