KTÜ Vakfıkebir MYO'da coşku

Törene K.T.Ü.Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan AYDIN, K.T.Ü. Genel Sekreteri Prof. Dr. Cüneyt ŞEN, Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı ARISOY, Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri BİRİNCİ, Vakfıkebir Cumhuriyet Savcısı Tuncay DEMİR, Vakfıkebir Emniyet Müdürü Se

KTÜ Vakfıkebir MYO'da coşku

Törene K.T.Ü.Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan AYDIN, K.T.Ü. Genel Sekreteri Prof. Dr. Cüneyt ŞEN, Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı ARISOY, Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri BİRİNCİ, Vakfıkebir Cumhuriyet Savcısı Tuncay DEMİR, Vakfıkebir Emniyet Müdürü Serdar Hatipoğlu, K.T.Ü.Personel Daire Başkanı Recep ŞEN, Beşikdüzü Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kenan ÇELİK, Maçka Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet TÜFEKÇİ, Doç. Dr. Kenan YAZICI, Doç.Dr. Gökhan APAYDIN, Doç.Dr.Olcay BEKİRCAN, Doç. Dr. Turan ÖZDEMİR  ile Vakfıkebir ve çevre il ve ilçelerden çok sayıda protokol üyesi ve öğrenci aileleri katıldı.

Yaklaşık 1500 davetlinin katıldığı tören saat 18:00’ de saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Yüksekokul Birincisi olan Yönetim ve Organizasyon Bölümü öğrencilerinden Hatice Betül ORAL tüm mezun öğrencileri temsilen yaptığı mezuniyet konuşmasında iki yıl boyunca kendilerine rehberlik eden, desteğini esirgemeyen başta Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hakan ALP olmak üzere tüm hocalarına ve okul yetkililerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler