KTÜ Müh.fakültesi hız kesmiyor

KTÜ Mühendislik Fakültesi ile ABD’deki University of California, Irvine (UCI) Mühendislik Fakültesi arasında akademik ve kültürel işbirliği anlaşması imzaladıKTÜ Mühendislik Fakültesi ile University of California, Irvine (UCI) The Henry Samueli School of

KTÜ Müh.fakültesi hız kesmiyor

KTÜ Mühendislik Fakültesi ile ABD’deki University of California, Irvine (UCI) Mühendislik Fakültesi arasında akademik ve kültürel işbirliği anlaşması imzaladı

KTÜ Mühendislik Fakültesi ile University of California, Irvine (UCI) The Henry Samueli School of Engineering Dekanlıkları arasında akademik ve kültürel işbirliğini içeren anlaşma 28 Temmuz 2011 tarihinde UCI’de Prof. Dr. Alemdar BAYRAKTAR ve Prof. Dr. Dimitri PAPAMOSCHOU tarafından imzalandı.

Anlaşmaya göre Mühendislik Fakültesi akademik personeli ve öğrencileri akademik ve kültürel değişim programından yararlanabilecekler.

Bilindiği gibi çok kısa bir süre önce de Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mühendislik Fakültesi Washington Accord Küresel Anlaşmasının bir üyesi olmuştu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ)  Mühendislik Fakültesi’nin MÜDEK tarafından akredite edilen lisans programları Washington Accord Küresel Anlaşması kapsamında tanınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim