KTÜ bininci yönetim zirvesini yaptı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) bininci yönetim kurulu toplantısını, eski rektör ve rektör yardımcılarının da katılımıyla gerçekleştirdi.  Rektörlük binasında gerçekleştirilen toplantıya, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, yönetim kurulu üyeleri ile

KTÜ bininci yönetim zirvesini yaptı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) bininci yönetim kurulu toplantısını, eski rektör ve rektör yardımcılarının da katılımıyla gerçekleştirdi.

 

Rektörlük binasında gerçekleştirilen toplantıya, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, yönetim kurulu üyeleri ile geçmiş yıllarda üniversitede rektörlük yapan isimlerden YÖK eski Başkanı Prof. Dr. Kemal Gürüz, Prof. Dr. Aydın Dumanoğlu, Prof. Dr. Turgay Tüdeş ile eski yönetim kurulu üyelerinden bazı isimler de katıldı. Rektör İbrahim Özen, basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından yaptığı açıklamada, 55 yıllık mazisi olan üniversitesinin bininci yönetim kurulu toplantısına kuruma emeği geçenleri de davet etmek istediklerini söyledi.

 

Özen, "KTÜ'nün üniversite yönetim kurulu bininci toplantısını çok önemli bir olay. Bugüne kadar çok sayıda üniversite yönetim kurulu üyesi, rektörlerimiz, üniversitenin bugünlere ulaşmasında büyük gayretler sarf etmişler, özveriyle katkı sağlamışlardır. Üniversite yönetim kurulu üyelerine, sayın rektörlerimize bu hizmetlerinden dolayı şükranlarımızı sunduk. Yaşayan tüm rektörlerimizi davet etmiştik. Bir dönem rektörlüğe vekâlet eden Sayın Altan Gümüş hocamız sağlığı nedeniyle bu toplantıya katılamadı. Sayın Gürüz, Sayın Dumanoğlu ve Sayın Tüdeş bu davetimize iştirak ettiler. İnanıyorum ki KTÜ ailesi olmanın bilinciyle ve kurum aidiyet hassasiyetlerini dikkate alarak toplantımıza katıldılar. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Üniversitemize yaptıkları katkılardan dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler