KPSS skandalında Paralel ezber itirafı

Şüpheliler, sınavdan önce, sorulardan bir kelime cevaplardan da bir cümle ezberletildiğini, sınavda da bunların karşılarına çıktığını itiraf etti. Ankara'ya gönderilmeden önce İstanbul Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü'nde tutulan şüpheliler, ifadelerinde,

KPSS skandalında Paralel ezber itirafı
Şüpheliler, sınavdan önce, sorulardan bir kelime cevaplardan da bir cümle ezberletildiğini, sınavda da bunların karşılarına çıktığını itiraf etti. Ankara'ya gönderilmeden önce İstanbul Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü'nde tutulan şüpheliler, ifadelerinde, bazı bölgelerde sınavdan belli bir süre önce kampa girildiğini anlattı.
 
Şüpheliler KPSS'den bir gün önce Paralel bölge imamları tarafından bazı evlere yönlendirildiklerini, her eve 10-15 kadar sınava girecek Gülen grubu üyesinin çağrıldığını ve Paralel abilerinden birinin de sınavda çıkacak her bir sorudan bir kelime ile cevaptan bir cümleyi okuyarak ezberlettiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim