KPSS sınav takvimi açıklandı

A grubu kadrolar ile öğretmenlik kadrolarına atanacaklar için Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 6 ve 7 Temmuz’da, öğretmenlik alan testi ise 14 Temmuz'da yapılacak. Söz konusu sınavlara başvurular 6 ila 15 Mayıs tarihleri arasında kabul edilecek.Devlet P

KPSS sınav takvimi açıklandı

A grubu kadrolar ile öğretmenlik kadrolarına atanacaklar için Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 6 ve 7 Temmuz’da, öğretmenlik alan testi ise 14 Temmuz'da yapılacak. Söz konusu sınavlara başvurular 6 ila 15 Mayıs tarihleri arasında kabul edilecek.

Devlet Personel Başkanlığı'nca kamu kurum ve kuruluşlarından yerleştirme yapılacak kadro talepleri, 1'inci yerleştirme için 4 Mart-17 Mayıs arasında toplanacak. ÖSYM Başkanlığı’nca da adayların tercihleri 24 Haziran ila 3 Temmuz arasında alınacak.

2'nci yerleştirme takvimi için ise, Devlet Personel Başkanlığı'nca kamu kurum ve kuruluşlarından yerleştirme yapılacak kadro talepleri 12 Ağustos-4 Ekim arasında toplanacak. Adayların tercihleri de 18 ila 27 Kasım arasında alınacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler