KPSS operasyonu başlıyor!

Avukat Fidel Okan'dan KPSS iddiası! 2010 yılındaki KPSS ile ilgili olarak bazı adaylar üzerinden yürütülen soruşturma sürüyor. Fidel Okan, twitter'dan savcılığın KPSS ile ilgili olarak yarın düğmeye basacağını iddia ederken soruşturma savcısı Yücel Erkman

KPSS operasyonu başlıyor!

Avukat Fidel Okan'dan KPSS iddiası! 2010 yılındaki KPSS ile ilgili olarak bazı adaylar üzerinden yürütülen soruşturma sürüyor. Fidel Okan, twitter'dan savcılığın KPSS ile ilgili olarak yarın düğmeye basacağını iddia ederken soruşturma savcısı Yücel Erkman'ın ailesi üzerinden tehdit edildiğini iddia etti.

Fiden Okan, KPSS soruşturmasıyla ilgiil olarak savcı Yücel Erkman'ın düğmeye bastığını yazdı. Yapılacak operasyon öncesi "paralel yapının" soruşturmanın savcısı Yücel Erkman'ın ailesi üzerinden tehdit edildiğini iddia eden Okan, olayla ilgili bir de tutanak paylaştı.

İşte Okan'ın yazdıkları;

1-Paralel Yapı korkulu rüyası olan KPSS Soruşturmasını engellemek için, soruşturma Savcısı Yücel Erkman'ı bugün  TEHDİT edip ŞANTAJ yaptı...
 
2-Yarın yapılacak KPSS operasyonu öncesi son hamlesini yapan örgüt, Savcı Erkman'ı alçakça çocuklarının can güvenliği üzerinden tehdit etti.
 
3- Tehdit eden şahısların kullandığı telefon ile ilgili Emniyet çok önemli bilgilere ulaştı. Telefon hatt-ı yeni ve tek kullanımlık.
 
4- Fuatavni ve avanesi şunu kafasına soksun, Tehdit içeren telefon görüşmesinin yapıldığı yerin Ankara Çukurambar olduğunu biliyoruz.
 
5-Savcıya yapılan tehdide ilişkin tutanak aşağıdadır. Paralel Örgütün kirli yüzünü anlamak için herkes paylaşsın
 
256.20150322220302.jpg
 
6- Paralel Örgüt mensuplarına kötü haberi şimdiden verelim; Elinizden geleni ardınıza koymayın şantaj ve tehditiniz hiç bir işe yaramayacak.
 
7-Operasyon planlandığı şekilde yapılacak, bütün pislikler tek tek ortaya çıkarılacak. Şantaj yaptıkları diğer kişileride biliyoruz...

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler