KPSS maratonunda ikinci gün!

Kamudaki A grubu kadrolar için düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın (KPSS) ikinci oturumu başladı.Ülke genelinde 81 il merkezinde ve Lefkoşa’da Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nce (ÖSYM) gerçekleştirilen sınavın sabahki oturumu saat 09.30’da başl

KPSS maratonunda ikinci gün!

Kamudaki A grubu kadrolar için düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın (KPSS) ikinci oturumu başladı.

Ülke genelinde 81 il merkezinde ve Lefkoşa’da Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nce (ÖSYM) gerçekleştirilen sınavın sabahki oturumu saat 09.30’da başladı.

Sınava giren adaylar sınav yapılan salonlara, sınava giriş belgeleri ve nüfus cüzdanı-pasaportlarının kontrolden geçirilmesinin ardından alındılar.

Sınavın ikinci gününde sabahki oturumunda adaylar, hukuk, iktisat, işletme, maliye ve muhasebeden 30’ar, saat 14.00’teki oturumda ise çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, ekonometri, istatistik, kamu yönetimi, uluslararası ilişkilerden 30’ar soruyu cevaplandıracak. Oturumlarının süresi 160 dakika olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim