KPSS için topluca dua ettiler

  Kentte geçen yıl faaliyete başlayan bir KPSS dershanesinin öğrencileri, dershane yönetiminden dua etkinliği düzenlenmesini talep etti.  Yönetimin, talebi uygun görmesinin ardından dershaneye çağrılan din görevlileri, öğrencilerin istedikleri başarılara

KPSS için  topluca dua ettiler

 

 

Kentte geçen yıl faaliyete başlayan bir KPSS dershanesinin öğrencileri, dershane yönetiminden dua etkinliği düzenlenmesini talep etti. 

 

Yönetimin, talebi uygun görmesinin ardından dershaneye çağrılan din görevlileri, öğrencilerin istedikleri başarılara ulaşmaları için Kur'an-ı Kerim'den ayetler okuyarak, ''Allah'ım. Bir yıldan beri bir hedef ve amaç için çalışan bu kardeşlerimizin imtihanda başarılı olmalarını nasip eyle. İmtihan olacak bu kardeşlerimize kolaylıklar ver. Güzel netler almalarını nasip eyle'' diyerek dua etti. 

 

Daha sonra, dershane tarafından öğretmen adayları için hazırlanan ''KPSS Duası'', tarih öğretmeni Mustafa Yavuz tarafından okundu. 

 

Öğrenciler, ''Allah'ım. Algıda seçiciliğimizi yüksek seviyede tut, güdülenmişliğimizi artır. Ön bilgilerimizi olumlu transfer etmemizi sağla. Atanmamızı nasip eyle'' dileklerine, ''Amin'' diyerek eşlik etti. 

 

-Öğrenciler talep etti, dershane yönetimi uyguladı- 

 

Dershanenin kurucularından Fehmi Çapraz, etkinliğin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kütahya'da bir yıldır KPSS dershanesi olarak hizmet verdiklerini söyledi. 

 

Öğretmenlik ve A grubu kadrolar için 7-8 Temmuz'da sınavlar yapılacağını dile getiren Çapraz, şöyle konuştu: 

 

''Eğitim ve A grubu öğrencilerimiz sınava girecek. Öğrencilerimizden sınav öncesi bir talep geldi. Dua ettirmemizi istediler. Bu isteği uygun görerek yerine getirdik. Çok güzel oldu. Öğrencilerimiz bu etkinliği takdirle karşıladı. Türkiye'de bir ilke de imza attık. Etkinlikte emeği geçenlere ve katılan öğrencilerimize teşekkür ederim. Onlara sınavlarda başarılar dilerim.'' 

 

Duaya katılan öğrenciler de bir yıldır gece gündüz demeden sınavlarda başarılı olmak için öğretmenlerin desteğiyle uğraş verdiklerini ve bunu güzel bir duayla taçlandırmak istediklerini anlatarak, taleplerini olumlu karşılayan dershane yönetimine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim