Köşker'e Veda Yemeği

Milli Eğitim Müdürleri için hazırlanan kararname doğrultusunda tayini çıkanlar, görev yerlerinden ayrılmaya başladı.Milli Eğitim Müdürleri için hazırlanan kararname doğrultusunda tayini çıkanlar, görev yerlerinden ayrılmaya başladı. Artvin Milli Eğitim Mü

Köşker'e Veda Yemeği

Milli Eğitim Müdürleri için hazırlanan kararname doğrultusunda tayini çıkanlar, görev yerlerinden ayrılmaya başladı.

Milli Eğitim Müdürleri için hazırlanan kararname doğrultusunda tayini çıkanlar, görev yerlerinden ayrılmaya başladı. Artvin Milli Eğitim Müdürü Hamza Köşker, bu çerçevede Artvin'den ayrıldı. Milli Eğitim çalışanları, Köker için veda yemeyi düzenledi.

Artvin Öğretmenevi'ndeki veda yemeğine 2007 yılından beri Artvin İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Hamza Köşker, il Milli Eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe Milli Eğitim müdürleri, müdürlük çalışanları, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Yemekte konuşma yapan Hamza Köşker, "Milli Eğitim Bakanlığı'nın taşra teşkilatının bütün kademelerinde çalışmayı bana nasip eden Allah'ıma hamd olsun. Artvin'de çalıştığım süre içinde belki yapılan şeyleri sıralayabilirdim. Ancak bu devletimin ve devletimi yönetenlerin sayesinde olmuştur. Bana hakkı geçenler olmuştur, lütfen haklarını helal etsinler. Allah da beni affetsin." dedi.

Daha sonra müdürlük çalışanları adına hazırlanan plaket, şube müdürü Şakir Fazlıoğlu tarafından; merkez ilçedeki okulların ve müdürlük çalışanları adına hazırlanan hediyeler müdür yardımcıları/şube müdürleri tarafından takdim edildi. Yemekten sonra hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim