Kanuni Anadolu eğitimde zirve yaptı

Bu yıl mezun ettiği 154 öğrenci seçkin üniversitelerde yer buldular

Kanuni Anadolu eğitimde zirve yaptı

Kanuni Anadolu lisesi Trabzon’da eğitim öğretimde yerleştiği zirvede istikrarını sürdürüyor. Lise her yıl daha büyük başarılarla adından söz ettirmeye devam ederken bu yıl 154 mezun çeşitli üniversitlerde yer buldu.

Mezun ettiği tüm 12. Sınıf öğrencilerini ülkenin en seçkin üniversitelerine yerleştiren Kanuni Anadolu lisesi "Biz Türkiye'nin Geleceğiyiz" sloganının haklı gururunu yaşıyor.

Kanuni Anadolu lisesi eğitim ailesinin bu büyük başarısı okul-aile ve öğrenci birlikteliğinin sonucu olarak yerleşen öğrencilerin sayısı ve üniversitelerin kalitesinden de anlaşılıyor. 

Okul müdürü Mustafa Balaban yaptığı açıklamada, “Okulumuzdan 2015/2016 ders yılında toplam 204 12. Sınıf öğrencimiz mezun oldu. Tercih yapan tüm mezun öğrenciler hedefledikleri seçkin üniversitelerin en kaliteli fakültelerine yerleştiler. Okul olarak biz de bu başarının gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler