Kadın doçent profesörü darp etti

Prof. Dr. Meftun Uysal, profesörlük dosyasına olumsuz not verdiği akademisyen tarafından darp edildiğini iddia etti!Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meftun Ünsal, aynı birimde görev yapan D

Kadın doçent profesörü darp etti

Prof. Dr. Meftun Uysal, profesörlük dosyasına olumsuz not verdiği akademisyen tarafından darp edildiğini iddia etti!

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meftun Ünsal, aynı birimde görev yapan Doç. Dr. S.F.'nin saldırısına uğradığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İddiaya göre Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meftun Ünsal, profesörlük dosyasına negatif raporu verdiği aynı birimdeki Doç. Dr. S.F. ile iki hafta önce bronkoskopi odasında tartıştı. Tartışma sırasında Doç. Dr. S.F., Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meftun Ünsal'ın omuzuna yumruk attı. Yere kapaklanan profesör, başını da mermer tezgaha çarptı. Hastanenin acil servisine giderek 20 gün rapor alan Prof. Dr. Ünsal, Doç. Dr. S.F. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

BEN KİBAR BİR ÖĞRETİM ÜYESİYİM
Olayı doğrulayan Prof. Dr. Ünsal, "Ben bronkoskopi odasında çalışıyordum. Yanımda şahitlerim de var. Profesörlük dosyasına olumsuz raporu verdiğimi duymuş ve yanıma gelip bana hareket etmeye başladı. Sonra da omuzuma vurdu. Ben de yere kapaklandım. Düşerken de başımı mermer tezgaha çarptım. Kendisinden şikayetçi oldum" dedi.

Doç. Dr. S.F. ise suçlamayı reddederek, "Böyle birşey mümkün mü? Ben hayatımda kimseye dokunmadım. Alakası yok. Kimseye dokunmadım. Tartışmamız olmadı. Hakkımda yalan iddiada bulunduğu için kendisi hakkında ben de şikayetçi olacağım. Ben kibar bir öğretim üyesiyim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler