İşte yeni SBS sistemi

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, özel okullarda anadilde Kürtçe eğitime ilişkin herhangi bir çalışma olmadığını söyledi. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı yeni SBS sistemiyle ilgili olarak, "Okullarda yazılı sınavlar merkezi yapılacak. Kapısında çok yığılma ola

İşte yeni SBS sistemi
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, özel okullarda anadilde Kürtçe eğitime ilişkin herhangi bir çalışma olmadığını söyledi.
 
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı yeni SBS sistemiyle ilgili olarak, "Okullarda yazılı sınavlar merkezi yapılacak. Kapısında çok yığılma olan olan liseler ayrı sınav yapabilecek" dedi.
 
Avcı, "Özel Eğitimin Güçlendirilmesi Projesi Kapanış Konferansı" sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı. Anadilde eğitim kapsamında özel okullarda Kürtçe eğitime ilişkin bir çalışma yapıldığı haberlerinin hatırlatılması üzerine Avcı, "Öyle bir çalışma yok" dedi.
 
Partisinde ve Hükümette konuya ilişkin herhangi bir çalışmanın yapılmadığını vurgulayan Bakan Avcı, bunun için Anayasa'da değişiklik yapılması gerektiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim