GÜ'de öğrenciler bilgilendiriliyor

 Gümüşhane'de, üniversite öğrencilerine yönelik İlk Adımda Dost Eli Projesi" kapsamında öğrenci bilgilendirme standı açıldı.Gümüşhane Üniversitesi'ne bağlı fakülte ve meslek yüksekokullarına kayıt yaptıran öğrencileri bilgilendirmek amacıyla, kampüs içind

GÜ'de öğrenciler bilgilendiriliyor

 Gümüşhane'de, üniversite öğrencilerine yönelik İlk Adımda Dost Eli Projesi" kapsamında öğrenci bilgilendirme standı açıldı.

Gümüşhane Üniversitesi'ne bağlı fakülte ve meslek yüksekokullarına kayıt yaptıran öğrencileri bilgilendirmek amacıyla, kampüs içinde ve otobüs terminalinde, Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü'nce yürütülen "İlk Adımda Dost Eli Projesi" kapsamında öğrenci bilgilendirme standı açıldı.

 

Terörle Mücadele, Güvenlik ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, öğrencilere ulaşım ve barınmanın yanı sıra kentle ilgili genel bilgi aktarıyor. Öğrencilere kalem ve bloknot hediye eden görevliler, içerisinde karşılaşılabilecek çeşitli tehlikelere karşı uyarıların bulunduğu broşür dağıttı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim