Gölçayır’dan muhteşem final..

Trabzon Gölçayır İlkokulu/Ortaokulu’nun Yıl Sonu gösterisi nefesleri kesti.

Gölçayır’dan muhteşem final..

Trabzon Gölçayır İlkokulu/Ortaokulu’nun Yıl Sonu gösterisi nefesleri kesti.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede minikler oynadıkları tiyatro oyunuyla parmak ısırtırken, okul korosunun seslendirdiği birbirinden güzel türküler kulakların pasını sildi. Ayrıca girişteki resim sergisi de görülmeye değerdi. 

Sunuculuğunu öğretmen Ebru Kara’nın yaptığı Gölçayır İlkokul-Ortaokulu’nun yıl sonu gösterisine, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Gökhan Abay, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel,Okul Müdürü Engin Yavuz, Erdoğdu Anadolu Lisesi Müdürü Ali Turan, Gölçayır Mahallesi Muhtarı Turgut Alemdar, öğretmen, öğrenci ve çok sayıda davetli katıldı. 

Okul öğrencilerinin yapmış oldukları yağlıboya ve tuval üzeri akrilik tablolardan oluşan 25 eserin yanı sıra diğer parçalardan oluşan 80 resim çalışması Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nin giriş katında görücüye çıktı. 
Görsel Sanatlar Öğretmeni Mediye Abay tarafından çalıştırılan öğrencilerin bir yıllık emekleri katılımcılar tarafından da çok beğenildi. Değme ressamlara taş çıkartan tablolar ve eserler büyük beğeni topladı. 

Ardından Ortaokul öğrencilerinin hazırladığı trafik kurallarını anlatan tiyatro oyunu sahnelendi. Sahnede oldukça başarılı olan öğrenciler ayakta alkışlandı. 

Gecenin son performansını ise Lütfiye Demirkır yönetimindeki okul korosu gerçekleştirdi. Birbirinden güzel türküler seslendiren öğrenciler adeta kulakların pasını sildi. Koronun deneyimli çalıştırıcısı müzik öğretmeni Demirkır da geceye seslendirdiği bir türkü ile renk kattı. 

Programın sonunda gecenin mimarları öğretmenlere çiçek takdim edildi. 

Ortahisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel yaptığı konuşmada Gölçayır Ortaokulu’nun her zaman farkındalık yarattığını belirterek “Çok güzel bir program izledik. Her yönüyle başarılıydı. Hepsini yürekten kutluyorum” diye konuştu. 

Okul Müdürü Engin Yavuz da yaptığı konuşmada “Çocuklarımızın sosyal kültürel gelişimine katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyor, öğrencilerimi canı gönülden kutluyorum” dedi. 


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim