Erol Tuna TEV'de

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Trabzon Şube Başkanı Hasan Melek, Trabzon’un çok değerli ve başarılı iş insanı Erol Tuna’nın TEV yönetiminde görev almayı kabul ettiğini belirterek, “Hayırsever Trabzonluların desteği ile iyi ve güzel şeyleri başarmanın mutluluğunu

Erol Tuna TEV'de

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Trabzon Şube Başkanı Hasan Melek, Trabzon’un çok değerli ve başarılı iş insanı Erol Tuna’nın TEV yönetiminde görev almayı kabul ettiğini belirterek, “Hayırsever Trabzonluların desteği ile iyi ve güzel şeyleri başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

Erol Tuna’nın TEV yönetiminde görev alması ile ilgili Başkan Melek yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Erol Tuna yalnız Trabzon’un değil, Ülkemizin de değerli ve önemli iş insanıdır. Eğitime verdiği önem ve katkılar Trabzon’da büyük takdir toplamaktadır. Değerli hemşerimizin TEV çalışmalarını yıllardır yakından izlediğini biliyorum. Ülkemizin eğitiminin gelişmesi için katkı koyan, kafa yoran Erol Tuna ile müştereken hareket edecek olmaktan büyük mutluluk duyacağız. Erol Tuna, kendi burs fonunun yönetimini gelecek yıldan başlayarak, AB’ nin ve Ülkemizin en güvenilir burs yönetim sistemini yürüten TEV’e devredecek olmasını ise çok önemli bir adım olarak değerlendiriyorum. Erol Tuna ile hedef büyüteceğiz. Trabzon için kanayan yara olan öğrenci yurdu konusunda yakında temelini atacağımız beş yıldızlı kız yurdundan sonra beş yıldızlı erkek öğrenci yurdu için de kolları sıvayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler