Eğitimciler üniversite yolunda!

Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim Sen) Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Erciyes Üniversitesi'nde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Şube Başkanı Ayhan Kaya ve beraberindeki heyet, Erciyes Üniversitesi Sendika Temsilcisi Mustafa Bilazeroğlu ve tek

Eğitimciler üniversite yolunda!
Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim Sen) Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Erciyes Üniversitesi'nde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Şube Başkanı Ayhan Kaya ve beraberindeki heyet, Erciyes Üniversitesi Sendika Temsilcisi Mustafa Bilazeroğlu ve teknik hizmetler çalışanlarıyla 2. Isı Merkezi'nde biraraya gelerek görüş alışverişinde bulundu.
 
Şube Başkanı Kaya, yaptığı konuşmada sendikanın kuruluş amaçları, faaliyet alanları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Eğitim sisteminin sadece eğitim personeli, öğretmenler ve akademisyenlerden oluşmadığını, memur, teknisyen, tekniker ve yardımcı hizmetliler gibi altyapı desteği verenlerin de vazgeçilmez ve ana unsurlardan olduğunu ifade etti. Kaya, eğitim ortamlarının güvenliğinden temizliğine, teknik işlerinden bürokratik işlerine kadar birçok alandaki personelin çalışma şartlarının ve motivasyonlarının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Ayhan Kaya, çalışanların taleplerini de üniversite yönetimine iletmek üzere aldı. Üniversite Temsilcisi Bilazeroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şube Başkanı Kaya ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim