Coşkun Dilber'den kutlama mesajı

Dilber mesajında, 19 Mayıs'ın büyük Türk milletinin zulme ve esarete başkaldırışının sembolü, Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarının öncülüğünde kurtuluş mücadelesine doğru yürüdüğü tarih olduğunu vurguladı.Bağımsızlık meşalesinin yakıldığı Samsun'

Coşkun Dilber'den kutlama mesajı

Dilber mesajında, 19 Mayıs'ın büyük Türk milletinin zulme ve esarete başkaldırışının sembolü, Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarının öncülüğünde kurtuluş mücadelesine doğru yürüdüğü tarih olduğunu vurguladı.

Bağımsızlık meşalesinin yakıldığı Samsun'da şaha kalkan Türk milletinin, ülkesi üzerinde paylaşım planları yapanların, topraklarına göz dikenlerin oyunlarını bozduğunu belirten Dilber, şunları kaydetti:

''Yılmayacağız, çocuklarımıza, gençlerimize bu toprakları vatan yapan ruhu çok iyi anlatacağız. Atamıza ve onun kurduğu Cumhuriyete sahip çıkmanın önemini sürekli hatırlatacağız. Gençliğe büyük değer veren Atamız, 19 Mayıs'ı Türk gençliğine armağan etmiştir. Gençlerimiz de omuzlarına yüklenen görev ve sorumlulukların bilincindedir. İnanıyoruz ki Cumhuriyetimizin bekçisi olan gençlerimiz, Atamızın ve şehitlerimizin emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti devletini sonsuza kadar koruyacaktır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler