Coşkun Dilber yeniden başkan

Bir restoranda yapılan ve 99 üyenin oy kullandığı tek listeli seçimde 91 geçerli oyu alan Dilber, başkan seçildi.    Dilber'in yönetim kurulu Ali Paşa Aygün, Cevat Şal, Ömer Soysal, İbrahim Sağlam, Mehmet Nuri Derman ve Ömer Çakır'dan, denetleme kurulu Ca

Coşkun Dilber yeniden başkan

Bir restoranda yapılan ve 99 üyenin oy kullandığı tek listeli seçimde 91 geçerli oyu alan Dilber, başkan seçildi.
    

Dilber'in yönetim kurulu Ali Paşa Aygün, Cevat Şal, Ömer Soysal, İbrahim Sağlam, Mehmet Nuri Derman ve Ömer Çakır'dan, denetleme kurulu Cafer Can, Ali Yılmaz ve Ömer Kondak'tan, disiplin kurulu da İlker Kibaroğlu, Süleyman Çakmak ve Nuray Karabayır'dan oluştu.
    

Dilber, genel kuruldaki konuşmasında, sendikacılığın zor ve meşakkatli bir süreç olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
    

''Her türlü baskı ve zorlamaya, kayırmaya, kıyıma rağmen Türkiye'nin en büyük sendikası olmayı başarmış bu kıymetli gönüldaşlarımla, cefakar, fedakar üyelerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Sendikacılık üçü beş yapmak, bir günlük izni beş güne çıkarmak değildir. Sadece bunlarla uğraşmak bizim gibi büyük hedefleri olan sendikalar için ufuksuzluk olur. Ülkemizin her türlü meselesi ile ilgili fikirlerimiz, önerilerimiz, tedbirlerimiz olmalıdır. Farkımız ve farklılığımız buradadır. Biz mücadele gücümüzü şanlı Türk tarihinden, bütün milli ve manevi değerlerle teçhiz edilmiş olan üyelerimizden alıyoruz. İşte bu sayededir ki en büyük sendikayız.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler