Buraya atanan müdür istifa ediyor

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde okullarında hizmetli personel bulunmadığı ve verilen ödeneklerin yetersizliğini öne sürerek, 2 okul müdürü ile daha önce istifa eden müdürlerin yerine ataması yapılan 10 müdür yardımcısı da istifa etti.Okullarında hizmetli p

Buraya atanan müdür istifa ediyor

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde okullarında hizmetli personel bulunmadığı ve verilen ödeneklerin yetersizliğini öne sürerek, 2 okul müdürü ile daha önce istifa eden müdürlerin yerine ataması yapılan 10 müdür yardımcısı da istifa etti.
Okullarında hizmetli personel bulunmadığı ve verilen ödeneklerin yetersizliğini öne süren Çatakköprü Köy İlköğretim Okul Müdürü Nedim Bereket ve Kıraçtepe Köy İlköğretim Okul Müdürü Cuma Karaağaç görevlerinden istifa etti.

Öte yandan, daha önce istifa eden okul müdürlerinin yerlerine atamaları yapılan Milli Egemenlik İlköğretim Okul Müdür Yardımcısı Ahmet Karahan, İMKB Anadolu Lisesi'ne atanan Sağlık Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Feyzi Demirpolat, Tokluca Köy İlköğretim Okul Müdür Yardımcısı İsmail Oruç, Eşme Köy İlköğretim Okul Müdür Yardımcısı Feryat Dalkuş, Fevzi Çakmak İlköğretim Okul Müdür Yardımcısı Remzi Çağlayan, Profilo İlköğretim Okul Müdür Yardımcısı M. Vahdettin Çelik, Mesleki Eğitim ve Teknik Eğitim Merkezi Lisesi Müdür Yardımcısı Vedat Erdoğan, Silvan İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Veli Yalçınkaya, Vatan İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı İsmet Atabay ve Kepolu İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Erdal Dönmez'in de istifa dilekçelerini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne sundukları öğrenildi.

Silvan'da 12 okul müdürü, geçen hafta okullarında hizmetli personel bulunmaması ve ödenek yetersizliğini gerekçe göstererek, görevlerinden istifa etmişlerdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim