Başkan'ın Üniversite sevinci

   Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, düzenledikleri üniversiteye hazırlık kursuna katılan öğrencilerden 117'sinin üniversiteyi kazanmasından mutluluk duyduklarını bildirdi. Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Milli Eğitim Müdürlüğü i

Başkan'ın  Üniversite sevinci

 

  Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, düzenledikleri üniversiteye hazırlık kursuna katılan öğrencilerden 117'sinin üniversiteyi kazanmasından mutluluk duyduklarını bildirdi.

 

Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenledikleri ve öğrencilerin ücretsiz olarak yararlandığı kurslara katılan öğrencilerin gösterdikleri başarıların kendilerini gururlandırdığını belirtti.

 

Belediye eski hizmet binasında eğitim ve öğretim gören öğrencilere her türlü desteği veren fedakar öğretmenleri, ailelerini ve belediye çalışanlarını kutladığını ifade eden Gümrükçüoğlu, ikincisini düzenledikleri üniversiteye hazırlık kursuna katılan öğrencilerden 117'sinin üniversiteyi kazanmasından mutluluk duyduklarını kaydetti.

 

Gümrükçüoğlu, bu yıl üçüncüsü yapılacak kursa katılacak öğrencilerden, başarı oranını daha da yukarılara çıkarmalarını beklediğini vurguladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler