Başdurak ilkokulu eğitime açıldı

Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gürsoy ile Başdurak köyüne giderek burada yapılan ana sınıfı ile birlikte 8 derslikli okul inşaatını yerinde inceledi. Çocukların eği

Başdurak ilkokulu eğitime açıldı

Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gürsoy ile Başdurak köyüne giderek burada yapılan ana sınıfı ile birlikte 8 derslikli okul inşaatını yerinde inceledi.

Çocukların eğitimlerine önem verdiklerini belirten Şen, ''Eğitime önem veren bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçe genelindeki tüm eğitim birimlerine tam destek vererek, ihtiyaçları doğrultusunda eksiklerini tamamlıyoruz. 2010 yılında inşaatına başlanan 8 derslikli Başdurak İlköğretim Okulu'nun inşaat çalışmaları hız kazanarak, bu yıl 120 öğrencisi ile eğitime başlayacaktır'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim