Avrasya Üniversitesi yararına karar

Trabzon İl Genel Meclisi, Avrasya Üniversitesinin eğitim için kullanacağı Pelitli beldesindeki binalarının irtifa hakkını, 25 yıl süre ile üniversite vakfına verdi.   İl Genel Meclisi Toplantısının ardından yapılan oylamada, Avrasya Üniversitesine kiralık

Avrasya Üniversitesi yararına karar

Trabzon İl Genel Meclisi, Avrasya Üniversitesinin eğitim için kullanacağı Pelitli beldesindeki binalarının irtifa hakkını, 25 yıl süre ile üniversite vakfına verdi.  

İl Genel Meclisi Toplantısının ardından yapılan oylamada, Avrasya Üniversitesine kiralık olarak verilen binaların irtifa hakkının 25 yıllığına verilmesine oy çokluğuyla karar verildi. Meclis, irtifa hakkını ilgili binalarında eğitim ve öğretim yapılması, ilgili üniversitenin binaları bir üçüncü kişiye kiralayamayacağı şartını karara ekledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, İl Genel Meclisinin, Trabzon'a bir üniversiteye kazandırılmasında hiçbir kurumun yapmadığı ölçüde özveri gösterdiğini, haklarından vazgeçtiğini, Trabzon için tarihi kararlar aldığını belirterek, "Son olarak Avrasya Üniversitesine verdiğimiz bu irtifa kararı şunu gösterdi ki İl Genel Meclisi, Trabzon için taşın altına elini sokuyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim