AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak?

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2013 dönem sonu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak  2013 AÖF Güz dönemi final sınav sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağı 2013 mart ayının 8-9 arasında olacağı bildirildi. Açıköğretim fakültesi tarafından düzenlenen sınav v

AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak?

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2013 dönem sonu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak  

2013 AÖF Güz dönemi final sınav sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağı 2013 mart ayının 8-9 arasında olacağı bildirildi.

Açıköğretim fakültesi tarafından düzenlenen sınav ve sınavın sonuçlarının 8 ile 9 mart 2013 tarihleri arasında açıklanması bekleniyor.

Sınavdan çıkar çıkmaz yüzbinlerce öğrencinin düşündüğü tek şey 9-10 Şubat Güz Ara Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı idi.

Anadolu Üniversitesi örgün program öğrencileri de portalda "Öğrenci Numarası" ile oturum açabileceklerdir.

Anadolu üniversitesi AÖF sınavı soruları ve bu soruların cevapları yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde açıklanmakta.

2013 yılı 9-10 Şubat Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi sınavına girenlerin gözü kulağı AÖF'nin resmi sitesinde olacak. Soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak?

Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak (Açıköğretim Fakültesi oturum açma sayfası: http://yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr/Portal/Giris.aspx) "Fakülte" başlığından "Sınav Soruları" seçeneğine, "Bölüm" başlığından öğretim yılını, "Ders" başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebilirler.

Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi öğrencisi iseniz, "T.C. Kimlik Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz.

Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Batı Avrupa Programı öğrencisi iseniz, "Öğrenci Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz.

2013 yılı 9-10 Şubat Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi sınavına girenlerin gözü kulağı AÖF'nin resmi sitesinde olacak. Soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak?

Yabancı uyruklu örgün program öğrencileri portalda "9..." ile başlayan "Öğrenci Numarası" ile oturum açabileceklerdir.

Eğer öğrencimiz değilseniz, yukarıdaki kutucuğa "konuk" yazarak e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz. Ancak bu durumda, çoğu hizmetimizden sınırlı olarak yararlanabilirsiniz.

Öğretim Üyeleri, kendilerine bildirilen kullanıcı adı ve şifreleri ile sistemde oturum açabilirler.

Internet Explorer'da güvenlik ve gizlilik ayarları varsayılan düzeyden daha yukarıda olmamalıdır.

Aöf bu yıl kalan sınavları ise:

Bahar Dönemi Ara Sınavı 04 – 05 Mayıs 2013

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 01 – 02 Haziran 2013

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler