ALES sınavı ne zaman ?

  Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) İlkbahar döneminin sınav giriş belgeleri ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr sitesinde yayımlanmaya başladı. 12 Mayıs 2013 Pazar günü gerçekleştirilecek ALES'e girecek adaylar T.C. kimlik numarala

ALES sınavı ne zaman ?

 

 
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) İlkbahar döneminin sınav giriş belgeleri ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr sitesinde yayımlanmaya başladı.
 
12 Mayıs 2013 Pazar günü gerçekleştirilecek ALES'e girecek adaylar T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile sınav giriş belgelerini edinebilecek.
 
Nüfus cüzdanı olmayan veya nüfus cüzdanında T.C. kimlik numarası, soğuk damga veya fotoğrafı bulunmayan adayların, kimlik belgesi nedeniyle sınavda bir hak kaybına uğramamaları, mağduriyet yaşamamaları için sınav kurallarına uygun kimlik belgelerini edinerek sınava girmeleri gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim