AK Parti Merkez İlçeden mesaj

Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın 24 Kasım öğretmenler günü ile ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. Büyükaydın’ın Öğretmenler Günü için yayımladığı mesaj şu şekilde;“İnsanoğlu için en kutsal bilgi öğrenildikten sonra öğretilebilen bilgidir. Ailede

AK Parti Merkez İlçeden mesaj

Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın 24 Kasım öğretmenler günü ile ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. Büyükaydın’ın Öğretmenler Günü için yayımladığı mesaj şu şekilde;

“İnsanoğlu için en kutsal bilgi öğrenildikten sonra öğretilebilen bilgidir. Ailede temel ihtiyaçların öğrenimi ile başlayan bu süreç, öğretmenlerimiz eşliğinde devam eder. Çocuklarımız, ömrünü bu ulvi amaç uğruna adayan saygıdeğer öğretmenlerimiz sayesinde geleceği en güzel şekliyle inşa edebileceklerdir.

Eğitimde kaliteyi yakalayan ülkeler ekonomi, sağlık, kültür, sanat ve yaşamın her noktasındaki diğer problemlerini de çözmüş toplumlardır.

Bu meşakkatli yolda muasır medeniyet seviyesini hedef kabul etmiş bireyler yetiştiren ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan öğretmenlerimizin bu özel günlerini gönülden tebrik eder, tüm eğitim camiasına saygılar sunarım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim