AA 2012 Almanağı kitapçılarda

 Anadolu Ajansı'nın, Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere 3 dilde yayına hazırladığı 2012 yılının önemli olaylarını çarpıcı fotoğraflarla sunduğu almanak, bugün kitapçılarda satışa sunuldu. Türkiye ve dünyada, siyasetten ekonomiye, sanattan spora, bili

AA 2012 Almanağı kitapçılarda

 

Anadolu Ajansı'nın, Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere 3 dilde yayına hazırladığı 2012 yılının önemli olaylarını çarpıcı fotoğraflarla sunduğu almanak, bugün kitapçılarda satışa sunuldu.
 
Türkiye ve dünyada, siyasetten ekonomiye, sanattan spora, bilimden sağlığa 2012 yılında iz bırakan olayların günlük kronolojik sırayla sunulduğu almanak, arşiv tutkunları için de önemli bir kaynak eser niteliği taşıyor.
 
Titiz bir çalışmayla hazırlanan almanak, iki bine yakın konusu ve yüksek çözünürlüklü fotoğraflarıyla tarihe tanıklık ediyor.
 
AA Almanağı, bugün seçkin kitapçılarda yerini aldı. 
 
2012 olaylarını yeniden hatırlamak isteyenler için de önemli bir başvuru kaynağı olan AA Almanağı'nı internet üzerinden satın almak için:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler