4 üniversite akademisyen alıyor

Rektörlüklerin Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanlarına göre, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörlüğü, Tıp Fakültesi için 5 profesör ve 1 doçent alacak.İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörlüğü, Tıp Fakültesinde istihdam etmek üzere 1

4 üniversite akademisyen alıyor

Rektörlüklerin Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanlarına göre, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörlüğü, Tıp Fakültesi için 5 profesör ve 1 doçent alacak.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörlüğü, Tıp Fakültesinde istihdam etmek üzere 10 profesör ve 3 doçent alımı yapacak.

Mersin Üniversitesi Rektörlüğü, Eğitim Fakültesi için 2 profesör, 1 doçent, Tıp Fakültesi için 3 profesör, 3 doçent, Fen Edebiyat Fakültesi için 1 profesör, Mühendislik Fakültesi için 1 profesör, Su Ürünleri Fakültesi için 2 profesör ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi için de 1 profesör alacak.

Giresun Üniversitesi Rektörlüğü de Eğitim Fakültesi için 1, Fen Edebiyat Fakültesi için 2 yardımcı doçent alacak.

Başvurular, 15 gün içinde Rektörlüklere şahsen yapılacak.

Adaylar, ayrıntılı bilgiye, söz konusu üniversitelerin internet sitelerinden ulaşabilecekler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim