39 yıl aradan sonra bir aradalar

Trabzon Lisesi’nden 1971 yılında mezun olan 6 FEN-D Sınıfı öğrencileri, 39 yıl sonra Trabzon’da buluştu. Yomra Kalkınma Vakfı’ndaki buluşmaya 6 FEN-D Sınıfı’nda okuyan öğrencilerin ancak yarısı katılabildi. Tarihi buluşmada bazı sınıf arkadaşları ara sıra

39 yıl aradan sonra bir aradalar

Trabzon Lisesi’nden 1971 yılında mezun olan 6 FEN-D Sınıfı öğrencileri, 39 yıl sonra Trabzon’da buluştu.
 

Yomra Kalkınma Vakfı’ndaki buluşmaya 6 FEN-D Sınıfı’nda okuyan öğrencilerin ancak yarısı katılabildi. Tarihi buluşmada bazı sınıf arkadaşları ara sıra görüşebildikleri halde bazıları ise yıllar sonra buluşmanın heyecanını yaşadılar. Buluşma anında çok duygulu anlar yaşandı.
 

Tarihi buluşmada konuşan Trabzon Belediyesi Meclis üyesi ve işadamı Kemal Kılıç yıllar sonra bir araya gelmenin önemine vurgu yaptı. Kılıç “Hocalarımızı ve özellikle İsmail Hakkı Bey’i, Topal Fahri Bey’i, Ford Osman (Osman Aydemir)’ı, Hayri Gür Beyi, halen hayatta olan Sebahat Ülker ve daha bir çok hocamızı unutamıyoruz. Ebediyete göçen hocalarımıza ve sınıf arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Onları büyük minnet ve şükranla anıyoruz. Ayrıca çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle şu anda hastanelerde yatan ya da evlerinde tedavi gören sınıf arkadaşlarımıza Allah’tan acil şifalar diliyoruz” dedi.
 

Eski anıların tazelendiği buluşmada peynirli-kıymalı pide ile ayran ve çay ikram edilirken, 4 Aralık’ta tekrar buluşmak üzere söz verildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler