2 yeni üniversite!

izmir'de Türkiye Tabipler Vakfı tarafından kurulan üniversite, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Enstitüsünden oluşacak. Trabzon'da da Maçka imar Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmet Vakfı tarafından Avrasya

2 yeni üniversite!

izmir'de Türkiye Tabipler Vakfı tarafından kurulan üniversite, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Enstitüsünden oluşacak.

Trabzon'da da Maçka imar Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmet Vakfı tarafından Avrasya Üniversitesi kuruldu. Üniversite, Fen-Edebiyat Fakültesi, iktisadi ve idari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Fen Bilimleri Enstitüsünden oluşacak.

Öte yandan, Resmi Gazete'de yayımlanan kanunda, askerlik kanunun 77. maddesine dayanarak eklenen bir fıkra da yer aldı. Buna göre, askerlik hizmeti sırasında anne, baba, kardeş, eş veya çocuğu vefat eden erlere, istemeleri halinde 10 gün izin verilebilecek. izin, askerlik hizmetinden sayılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler