"Eğer beni beğenmiyorsanız..."

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hollanda ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Fatih Terim'in maç sonu ilk açıklamaları şöyle: "Sonuç, son saniyelerde galibiyetin kaçışını anlatıyor, ama durumu sonuç belirlemi

"Eğer beni beğenmiyorsanız..."
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hollanda ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.
 
Fatih Terim'in maç sonu ilk açıklamaları şöyle:
 
"Sonuç, son saniyelerde galibiyetin kaçışını anlatıyor, ama durumu sonuç belirlemiyor. Kazansak da Türk futbolu kurtulmayacaktı. Bizim durumumuzu belirleyen faktörler çok başka. Taktik düzenlemede çok da doğru şeyler yaptık. Belki benim tarzıma alışkın bir şey görmediler ama, bu da başka bir tarzdı."
 
"Böyle oynamak zorundaydık"
 
"Ekonomik ve psikolojik olarak böyle oynamak zorundaydık. Talihsizlik 2 oyuncu değişikliğimizin bizi zorlamasıydı. Huntelaar'ın kafasına değip de böyle bir gol yemeyecektik belki. Sonuç itibariyle dünya üçüncüsü ile oynuyorsunuz. Hem de Türkiye Ligi'nin en acımasız günlerinde, bir hayli dayak yiyorsunuz hafta içinde, hırpalanıyorsunuz. Buna rağmen çocukların hakkı 3 puandı."
 
"Hollanda'yı ilk defa böyle görüyorum"
 
"Son 20 dakika ben hayatımda ilk defa Hollanda'yı doldur boşalt oynarken görüyorum. Kaybetsek de, 5 maçı 15 yapar mıyız diye düşündük, götürür götürmez. Bizi yukarılara çıkaracak birçok sorunu birlikte aşmalıyız. Ondan sonra galibiyetler mana kazanabilir. Seyircilerimiz, hiç alışık olmadığımız bir şekilde, hiç durmadan destek verdiler. Büyük bir fırsat teptik, kaçırdık."
 
"Eğer beni beğenmek istemiyorsanız..."
 
"Muhakkak ki eleştiri olmalıdır, ama nereden baktığınıza bağlı. Sonuçtan sonra konuşmak çok kolay, ben yaşıyorum onlarla. Eğer beğenmek istemiyorsanız beni, kravatımdan ceketime kadar her şeyimle beğenmezsiniz. Beğenmek istiyorsanız da her şeye rağmen beğenirsiniz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler