Erdoğan Karaman’lı anneyi sevince boğdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla vereceği resepsiyona Karaman'dan Dilek Kılıçoğlu ile doğuştan bedensel engelli 11 yaşındaki kızı Neslihan Kılıçoğlu'nun davet edilmesi aileyi sevince boğdu. Karaman'da, doğuştan bedense

Erdoğan Karaman’lı anneyi sevince boğdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla vereceği resepsiyona Karaman'dan Dilek Kılıçoğlu ile doğuştan bedensel engelli 11 yaşındaki kızı Neslihan Kılıçoğlu'nun davet edilmesi aileyi sevince boğdu.

Karaman'da, doğuştan bedensel engelli Neslihan Kılıçoğlu, fizik tedavisi için başladığı yüzme sporunda annesi Dilek Kılıçoğlu başta olmak üzere ailesinin desteği ile 4 kez Türkiye Şampiyonu olma başarısını gösterdi. Dilek ve Üzeyir Kılıçoğlu'nun üç çocuğundan en küçüğü olan Neslihan Kılıçoğlu'nun 1,5 yaşındayken ailesi bedensel engelli olduğunu öğrendi. Doktorunun tavsiyesi ve kendi isteği üzerine Neslihan 3 yıl önce yüzme sporuna başladı. Yüzme sayesinde yürümeye başlayan Neslihan'ı annesi Dilek Kılıçoğlu yalnız bırakmadı. Anne Kılıçoğlu, haftanın 7 günü Neslihan'ı sırtında havuza getirip götürdü. Her zaman Neslihan'ın yanı başında olan anne Dilek Kılıçoğlu, Neslihan'ı havuza girmeden önce kendi elleriyle mayosunu giydirdi. Özel bir kolejde okuyan ve arkadaşları tarafından çok sevilen Neslihan, derslerinde de oldukça başarılı. Neslihan, annesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resepsiyona davet edilmesinin sevincini yaşadı.

"NESLİHAN'I ASLA BIRAKMAM, SAĞLIĞINDA DA, EĞİTİMİNDE DE HEP YANINDA OLACAĞIM"

Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet edilmelerinin ailece kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Dilek Kılıçoğlu, "Neslihan benim evladım. Asla onu bırakmam. Sağlığında ve eğitiminde her zaman yanındayız. Şu an Neslihan, yüzmede Türkiye şampiyonluğu bulunan birisidir. Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet edilmekten dolayı çok mutluyum. Her anne oraya gitmeyi ve görmeyi hak ediyor. Ama ben daha çok hakkettiği mi düşünüyorum. Bu davetinden dolayı Cumhurbaşkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

Ailesini çok sevdiğini söyleyen Neslihan Kılıçoğlu ise, "Davet geldiğini duyduğumda çok sevindim. Şuan bile çok heyecanlıyım. Annem benimle ilgilendiği için davet edildi. Ben de onunla birlikte gideceğim. Şimdiden çok heyecanlanıyorum" diye konuştu.

"CUMHURBAŞKANIMIZ BİZDEN HİÇ DESTEĞİNİ ESİRGEMEDİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a minnettar olduklarını belirten baba Üzeyir Kılıçoğlu ise, "Sayın Cumhurbaşkanımızın bizi davet etmesi çok sevindirdi. Bu davete Karaman'dan bizim aile seçildiği için mutluyuz. Cumhurbaşkanımıza buradan teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın engellilere ve ailelere gösterdiği ilgiyi biliyoruz. Bizden desteğini hiç esirgemiyor. Başbakanımıza da teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

"HER ZAMAN NESLİHAN'IN YANINDAYIZ"

Karaman'dan Neslihan ile ailesinin Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet edilmesinin kendilerini de sevindirdiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, "Neslihan ve annesinin davet edilmesi gerçekten çok güzel olmuş. Annesi, Neslihan'ı hiç yalnız bırakmadı. Neslihan her antrenmana geldiğinde annesi yanındaydı. Biz de müdürlük olarak her zaman onların yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler