Düzyurt'un sorunu stres

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktör Ömer Ortakudaş, "Futbolcularımın üzerinde galip gelememenin stresi oluştu. Bunu kısa zamanda çözmeye çalışacağız" dedi.Ortakudaş, yaptığı açıklamada, Tepecikspor maç

Düzyurt'un sorunu stres

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktör Ömer Ortakudaş, "Futbolcularımın üzerinde galip gelememenin stresi oluştu. Bunu kısa zamanda çözmeye çalışacağız" dedi.

Ortakudaş, yaptığı açıklamada, Tepecikspor maçına galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirterek, "Evimizdeki bu karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyorduk. Çok iyi mücadele ettiğimiz, oynadığımız bir maç oldu. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün oynayan taraftık. Tepecikspor ise maç boyunca kalemize bir kere geldi ve golü buldu. Biz ise rakip kaleyi abluka altına aldık, sayısızca pozisyonlar ürettik ama bunları iyi değerlendiremedik" diye konuştu.

Takımının Tepecikspor karşısında iyi mücadele ettiğini ancak sahadan 1-1'lik skorla ayrıldığını dile getiren Ortakudaş, "Çok koştuk, baskı kurduk, pozisyonlar yakaladık ama olmayınca olmuyor. 76. dakikada kalemizde görmüş olduğumuz golün ardından bile pozisyonlar yakaladık. Direkten dönen topumuz oldu fakat top kaleye bir türlü girmedi. Bizim için şansız bir maç oldu" dedi.

Ortakudaş, ligde ilk 4 haftada galibiyet elde edemedikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Futbolcularımın üzerinde galip gelememenin stresi oluştu. Bunu kısa zamanda çözmeye çalışacağız" ifadesini kullandı.

Birlik Nakliyat Düzyurtspor, grupta yaptığı 4 maçın 1'inden mağlubiyetle, 3'ünden beraberlikle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor