Düzyurtspor oynamadan kazandı!

Düzyurtspor maçı oynamadan aldı.Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Trabzon ekibi Düzyurtspor rakibi Ünyespor'un sahaya çıkamadığından dolayı maçı 3-0 hükmen kazandı.Ünyespor'un, maddi sorunlar nedeniyle Trabzon'a gelemediği bildirildiLigde 2. Grup't

Düzyurtspor oynamadan kazandı!

Düzyurtspor maçı oynamadan aldı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Trabzon ekibi Düzyurtspor rakibi Ünyespor'un sahaya çıkamadığından dolayı maçı 3-0 hükmen kazandı.

Ünyespor'un, maddi sorunlar nedeniyle Trabzon'a gelemediği bildirildi

Ligde 2. Grup'ta mücadele eden ve geçen hafta iç sahada Elazığ Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak amatör kümeye düşmesi matematiksel olarak kesinleşen Ünyespor'da kulüp başkanı Ömer Zorlu,  Ünyespor küme düşmüş olsa da camianın bu durumu hak etmediğini söyledi.
 
Destek olunmaması halinde geriye kalan haftalarda da deplasman maçına gidememe durumları olduğunu ifade eden Zorlu, şöyle konuştu:
 
"Kulüpte uzun süredir yaşanan ekonomik olumsuzluklar sebebiyle takım deplasman maçına gidemedi. Takımın zaten küme düştüğü netleşti. Gelinen noktada Ünyespor deplasmana ekonomik nedenlerden dolayı gidememiştir. Bu konuda uzun zamandır bütün yük benim üzerimdeydi. Ekonomik sıkıntıları tek başıma benim göğüslüyor olmam ve bu sıkıntıların artması sonucu artık dayanabilecek gücüm kalmadı. Deplasman maçına gitmek için otobüsün mazotu bile alınamadı. Takımın ligde kalan prestij maçlarında oynaması için destek olunsun diye gerekli girişimleri yaptık ama sahip çıkan olmadı." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler