Düşme vakaları 3 kişi yaralandı!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde meydana gelen yüksekten düşme vakalarında 3 kişi yaralandı.    İlk olay, Saraytepe Mahallesi'nde meydana geldi. Ceviz toplamak için ağaca çıkan 17 yaşındaki Hüseyin Bazan bir anda dengesini kaybetmesi sonucu yere düşerek ağır yara

Düşme vakaları 3 kişi yaralandı!
Ordu’nun Fatsa ilçesinde meydana gelen yüksekten düşme vakalarında 3 kişi yaralandı. 
 
İlk olay, Saraytepe Mahallesi'nde meydana geldi. Ceviz toplamak için ağaca çıkan 17 yaşındaki Hüseyin Bazan bir anda dengesini kaybetmesi sonucu yere düşerek ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Fatsa Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek burada tedavi altına alandı. Yaralı Bazan’ın sağlık durumunun iyiye doğru gittiği öğrenildi.
 
İkinci düşme vakası ise ilçeye bağlı Yukarıardıç Mahallesi'nde meydana geldi. İncir toplamak için ağaca çıkan 56 yaşındaki Zeki Ayık, bir anda dengesini kaybetmesi sonucu sert zemine düştü. Olay yerinden kendi imkanları ile Fatsa Devlet Hastanesi'ne gelen Ayık’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
Günün son düşme vakası ise Bolaman Yenimahalle’de meydana geldi. İncir toplamak için ağaca çıkan ve dengesinin kaybederek toprak zemine düşen Alaattin Elibol yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesin ardından Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Elibol’un sağlık durumunu iyi olduğu öğrenildi.
 
Emniyet güçleri bu üç olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam