Zombiye dönüştüğünü iddia ettiği arkadaşını öldürdü

ABD'nin New Mexico eyaletinde 'Walking Dead' dizisinin hayranı olan 23 yaşındaki Damon Perry,'zombiye dönüştüğü ve kendisini ısırmaya başladığı' gerekçesiyle arkadaşını öldürdü.  Zombilerle dolu bir dünyada geçen 'Walking Dead' televizyon serisini izleye

Zombiye dönüştüğünü iddia ettiği arkadaşını öldürdü

ABD'nin New Mexico eyaletinde 'Walking Dead' dizisinin hayranı olan 23 yaşındaki Damon Perry,'zombiye dönüştüğü ve kendisini ısırmaya başladığı' gerekçesiyle arkadaşını öldürdü. 

Zombilerle dolu bir dünyada geçen 'Walking Dead' televizyon serisini izleyen Perry'nin saldırıyı mutfak bıçağı, elektrikli gitar ve mikrodalga fırın kullanarak gerçekleştirdiği belirtildi. 

Perry'nin saldırı sonrası polisi aradığı belirtilirken, olay yerine gelen dedektif Moses Marquez AFP'ye yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar böyle bir şey ne gördüm ne de duydum. Karşılaştığım sahneler gerçekten çok korkunçtu" dedi. 

Perry'nin cinayeti işlemeden önce aşırı derecede alkol aldığı ve arkadaşı Christopher Paquin'in kendisini ısırdığını sandığı aktarıldı. Olaydan sonra tutuklanan Perry için 800 bin dolar kefalet belirlendi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya