Zehran Alluş öldürüldü!

Suriyeli muhalif lider Zehran Alluş, Suriye'nin başkenti Şam'da düzenlenen hava saldırısı sonucu öldürüldü. Hava saldırısının Rus jetleri tarafından gerçekleştirildiği belirtiliyor.   İKİNCİ İSİM DE AĞIR YARALI   Şam yakınlarındaki en güçlü silahlı örgüt

Zehran Alluş öldürüldü!
Suriyeli muhalif lider Zehran Alluş, Suriye'nin başkenti Şam'da düzenlenen hava saldırısı sonucu öldürüldü. Hava saldırısının Rus jetleri tarafından gerçekleştirildiği belirtiliyor.
 
İKİNCİ İSİM DE AĞIR YARALI
 
Şam yakınlarındaki en güçlü silahlı örgüt olan İslam Ordusu'nun bölgede binlerce militanı bulunuyor. Reuters'a konuşan iki isyancı, saldırıda İslam Ordusu'nun gizli karargahının hedef alındığını söyledi.
 
Saldırıda İslam Ordusu'nun ikinci ismi olan Felak el Rahman'ın da ağır yaralandığı belirtiliyor.
 
ZEHRAN ALLUŞ KİMDİR?
 
Selefi din adamı Abdullah Alluş'un oğlu olan ve Suriye'de Esad'a karşı silahlı mücadele eden Zehran Alluş Suriye'nin Duma kentinde 1971'de doğdu. Zehran Alluş'un babası Selefi Abdullah Alluş Suudi Arabistan'da yaşıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler