Yunan ırkçının Türk dizisi yasağı

  Daha önce de birçok kez benzer çıkışlarda bulunan Nikos Mihaliolakis, "Altın Şafak milletvekilleri ve taraftarlarını Türk dizilerini izlememeye davet ediyorum. Türk dizilerini boykot edelim. Hatta Türk dizilerinin oynadığı saatlerde gösterilen reklamlar

Yunan ırkçının Türk dizisi yasağı

 

 

Daha önce de birçok kez benzer çıkışlarda bulunan Nikos Mihaliolakis, "Altın Şafak milletvekilleri ve taraftarlarını Türk dizilerini izlememeye davet ediyorum. Türk dizilerini boykot edelim. Hatta Türk dizilerinin oynadığı saatlerde gösterilen reklamları da seyretmeyelim" çağırısı yaptı.

 

Aşırı sağcı parti Altın Şafak'ın lideri, eşsiz bir kültür geleneği bulunan Yunanistan’da Türk dizilerinin izlenmesinin "ayıp" olduğunu vurgulayarak, "Türk-Yunan dostluğu Yunanistan ve Yunanların aleyhinedir" dedi. Mihaliolakos, Yunan televizyonlarında Türk dizileri furyası konusunu parlamentoya getireceğini ve Yunan Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun (ERS) müdahalesini isteyeceğini açıkladı.

 

Yunan televizyonlarında şu sıralar "Sıla", "Asi", "Yer Gök Aşk", "Deniz Yıldızı" ve "Lale Devri" dizileri gösteriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya