Yine Deprem Yine Acı

 talya'nın kuzeyi, gece saat 04.03 sularında 5.9 büyüklüğündeki depremle sallandı. Merkez üssü Bologna'nın 36 kilometre kuzeyindeki San Felice sul Panaro olarak belirlenirken depremde 6 kişi öldü, 50 de yaralı var. Yaklaşık 20 saniye süren deprem tüm kuze

Yine Deprem Yine Acı

 

talya'nın kuzeyi, gece saat 04.03 sularında 5.9 büyüklüğündeki depremle sallandı.

 

Merkez üssü Bologna'nın 36 kilometre kuzeyindeki San Felice sul Panaro olarak belirlenirken depremde 6 kişi öldü, 50 de yaralı var. Yaklaşık 20 saniye süren deprem tüm kuzeydoğu İtalya'da hissedilirken Ulusal Jeofizik ve Volkanoloji Kurumu'nun verilerine göre deprem yerin 6,3 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Gelen bilgilere göre, Sant'Agostino'da bir seramik fabrikasında gece vardiyasında çalışan 3 kişi ve Ferrara'da gene gece vardiyasında çalışan bir kişi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Bologna ve Sant'Agostino'da ise 2 kişi fenalaşarak öldü. Pek çok bina hasar görürken 5 yaşındaki bir kız çocuğu enkaz altından canlı kurtarıldı.

İlk belirlemelere göre, depremde ölen ya da yaralanan Türk vatandaşının olmadığı belirtildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya