Yaralılar Türkiye'ye getiriliyor

 Suriye sınırında bulunan Hatay'ın Reyhanlı ilçesi Kavakçık köyüne getirilen yaralılar, Mehmetçik tarafından ambulanslara bindirilerek hastaneye kaldırılıyor.Sınırda sığınmacılar için özel birlikler oluşturan Mehmetçik, Suriye'den gelen vatandaş ve yaralı

Yaralılar Türkiye'ye getiriliyor

 

Suriye sınırında bulunan Hatay'ın Reyhanlı ilçesi Kavakçık köyüne getirilen yaralılar, Mehmetçik tarafından ambulanslara bindirilerek hastaneye kaldırılıyor.

Sınırda sığınmacılar için özel birlikler oluşturan Mehmetçik, Suriye'den gelen vatandaş ve yaralıları koordineli bir şekilde çadır kentlere ve hastanelere yerleştiriyor. Bugün Kavakçık köyüne 3'ü silahla vurulması, 1'i ise patlayan bombanın şarapnel parçalarının isabet etmesi sonucu yaralanan 4 kişi getirildi. Yaralı olarak sınırı geçip Türkiye'ye
ulaşanlar, hastanelerde tedavi altına alındı.

Halep'e bağlı bir köyde ağabeyinin Beşar Esad askerleri tarafından vurulduğunu ileri süren Suriyeli, ülkelerinde durumun çok vahim olduğunu söyledi. İsminin verilmesini istemeyen Suriyeli, "Ağabeyim ekmek almaya giderken vuruldu ve yaralı olarak 2 gün sonra alabildik. Keskin nişancı tüfeği ile ağabeyimi vurmuşlar. Kaçak yollarla Türkiye'ye getirdik. Yaralı olarak getirirken büyük sıkıntılar yaşadık. Suriye'de durumlar çok vahim" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya